5 om mig

2015-01-08 / 09:20:00

 
När jag läser texter på datorn, till exempel blogginlägg, krönikor eller facebookstatusar, markerar jag texten "på & av" konstant. Alltså jag markerar hela texten genom att dubbelklicka på styrplattan, avmarkerar genom att dubbelklicka, markerar hela texten igen, avmarkerar igen och så vidare. Väldigt jobbigt för folk som sitter bredvid mig och också försöker läsa men det har blivit som ett slags tix - jag gör det automatiskt.
 
Musikstilen jag har är väldigt blandad. Jag lyssnar inte på en speciell stil "bara för att" utan har många låtar på mina listor med blandade stilar och jag skulle säga att jag lyssnar på pop mest men min spotify-utvärdering för 2014 visade att indie & indie pop var de kategorier jag främst lyssnar på. Favoritlåtarna just nu: shut up and dance, change your ticket, home to mama.
 
Jag hade inte tänkt att konfirmera mig till en början men bestämde mig för att göra det precis innan man skulle "söka in" till det. Idag är jag glad att jag gjorde det för trots att jag inte var, eller är, religiös var det tre himla roliga veckor!
 
Det är ganska konstigt när jag tänker efter men jag avskyr att titta på filmtailers. Det spelar ingen roll till vilken film men jag tycker det är så otroligt tråkigt. Jag tycker inte att trailers avslöjar filmerna men jag ser bara ingen mening med att se dem. Haha!
 
Trots att jag inte gör Youtube-videos själv älskar jag att titta på andras videos. Smink och kläder är mina favoritkategorier men jag följer PewDiePie också.
 
Ny kategori här på bloggen i samband med det nya året. "5 om mig" hittar ni numera om ni bläddrar bland mina kategorier.


0 KOMMENTARER . . .
. . . 5 OM MIGKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback