Sommarnatt

2015-06-24 / 17:15:26

 
Glajjor från Gina Tricot! För 79:- fyndade jag dessa runda bågar som är helt perfekta för lite sommaräventyr där man inte behöver vara så rädd om sina saker. Förresten, lyssna här för en nostalgitripp.


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDEREscape from the city

2015-06-24 / 16:23:00

 
Gårkvällen var hur bra som helst. Fint väder, goa människor, fantastiska one direction, bra förband, härlig stämning och grym arena! Allt var perfekt.


0 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKTurquoise nike's

2015-06-14 / 23:04:00

 
Att sätta på sig träningsskorna och köra ett bra styrkepass... Få känslor som är lika tillfredsställande som efter ett träningspass. Imorgon drar dessutom beachvolleybollen och hoppkondisen igång vilket innebär fyra bestämda pass i veckan igen. För mig har det varit behövligt med en lite längre träningspaus det senaste men gud vad jag är taggad på att sätta igång nu! Imorgon ska jag dessutom spela golf med några kompisar och gå på möte om sommarjobbet. På torsdag och fredag jobbar jag för första gången denna sommaren. Ska bli roligt faktiskt!
 
Nä, nu ska jag sova. Natti natti. Kram!


0 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKBäst i världen

2015-06-11 / 20:00:00

 
Trots att vi alla tre tyvärr inte börjar samma klass till hösten kommer det alltid vara vi. Alltid.
Älskade människor. Ni är bäst.
 
Idag har jag haft avslutning och till hösten börjar gymnasiet, men först väntar ett långt och härligt sommarlov!
Hoppas alla mår bra och är glada.
Kram kram kram kram kram kram.


3 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKSommarpirr i kroppen

2015-06-07 / 13:51:00

 
Det var mysigt igår: god mat, härligt sällskap och fint väder. Grattis i förskott kära mormor & kusin!
Idag ska jag kolla på balen med Lollo och jag längtar efter den dag jag själv får gå.
I övrigt är jag riktigt taggad på det mesta just nu. Kommande veckan i skolan kommer bli så himla rolig, vädret är riktigt sommarhärligt just nu och dessutom får jag lov på torsdag. Längtar så jag spricker efter sommornar, frukost på altanen, sand mellan tårna, salt hav, beachvolley, solnedgångar, sena kvällar, grillning, kubb, midsommar, bara ben, sandaler, kvällsdopp, sommarjobb, ljumna vindar, brunbränd hy & dörrar som alltid står på glänt.
Hur spenderar ni denna söndag? Med sommarpirr i kroppen hoppas jag.


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDERRainy days

2015-06-06 / 10:50:00

 
Blöta fönster och en himmel täckt av gråa moln. Kul. Men jag ska ha en toppendag i alla fall, nämligen fira min kusin och kära mormor på restaurang! Och glad nationaldag på er, hoppas ni får en mysig lördag trots det där jädra regnet. Kram!


0 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKLet's celebrate together

2015-06-02 / 23:17:00

 
Vädret idag är nästan sorgligt, blir så nere på grund av det? Regn och grått, blä... I alla fall cyklade jag till stan i ösregnet efter skolan och mötte upp Rebecka för att hitta en fin present till Filippa vilket vi lyckades med till slut. Cyklade sedan hem igen, fixade iordning mig och åkte sedan till Filippa för ett födelsedagsfirande. Åt smörgåstårta och red velvet cake vilket var supergott. Kom hem vid tjugo över nio och har sedan dess bara bytt om från outfiten ovan till min betydligt mjukare pyjamas, lagt mig i sängen och försökt öva in min spanskatext helt utantill tills imorgon men det går väl inte sådär jättebra... Hur som helst är det nu dags för att sova. Behöver min lilla sömn! Förresten så är det idag exakt en månad kvar tills min egen födelsedag, hurra!
 
Kjol / Zara
T-shirt / Gina Tricot
Armband / Ett gammalt & ett från MBMJ
Nagellack / "Mint candy apple" från Essie


0 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOK