And your smile could light up New York City after dark

2014-10-29 / 08:37:00

Ännu mer godbitar från bästa stället på jorden!!
 


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDER9:42 AM

2014-10-28 / 09:41:55

 
Vaknade vid sju, gjorde iordning en lite större frukost och bestämde mig för att fixa lite fint och fota den :} Helt okej nöjd med bilderna men herre vad svårt det är med vinklar. Känner mig dessutom fortfarande lite ringrostig med fotandet då jag inte gjort det 'seriöst' sedan början av 2013 haha. I alla fall; bananpannkakor med blåbär, kakaor, peanut butter och honung & en kaffe latte! Bra start på dagen. Senare ska jag träffa Emma och ikväll ska jag träna volleyboll. Ha en fin dag ni med!
 
Förresten, jag har börjat ha i havregryn i mina bananpannkakor och det blir såååå gott. Blir dessutom bättre konsistens på pannkakorna och därför lättare att steka också så tips tips! Och steker gör jag i kokosolja, tycker det blir godare än med smör.
 


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDERÄlskar detta mer än livet

2014-10-19 / 19:55:00

Bild från förra veckan då danska laget Ikast var med och tränade med oss måndag/tisdag
 
Spelat gränsfejd hela dagen hemma! Kom tvåa av tolv lag. Förlorade mot Ängelholm i tredje set i finalen efter att en av våra spelare stukade foten när det stod 11-12.. Surt att inte gå hela vägen och vinna men är ändå nöjd över min och hela lagets insats. Nästa vecka väntar Kungälv (en stor volleybolltävling med 24 lag anmälda i vår åldersgrupp för flickor) men innan dess så är det träning måndag, tisdag, torsdag!
 
Ska hinna med ett matteprov, en historiainlämning, en del av ett spanskaprov och två småläxor i skolan också bara, hahaha, men sen får jag höstlov!!! Så skönt. Puss o kram


0 KOMMENTARER . . .
. . . VOLLEYBOLLSand Tropez

2014-10-12 / 11:09:00

 
Nya ringar i favoritkombon rosé & silver från Edblad och det bästa nagellacket från Essie i färgen Sand Tropez som inte får glömmas bort :}


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDERMed kardemumma och kanel

2014-10-08 / 20:43:00

Och så tog jag äntligen tag i det och bakade mina efterlängtade kanelbullar, trots att det gått fyra dagar sedan riktiga kanelbulledagen. . . De blev himla goda alla fall! Mitt bästa tips när man bakar bullar är att alltid alltid alltid ha i kardemumma i degen och även vaniljsocker i fyllningen, smakar heaven då. Förresten mina kära vänner, här har ni mina bästa låtar sep/okt om ni vill lyssna! Unna er en kanelbulle med ett glas mjölk och lyssna på fina låtar ikväll.
Puss och kram ta hand om varandra i höstmörkret
 


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDER