Playlist of my life

2015-04-26 / 12:50:00

 
Pasta till lunch! Min favorit dessutom med parmesan, rigatoni, babyspenat, paprika och sockerärtor. Nu ska jag försöka plugga tillsammans med Emma men antagligen blir det inte så mycket sånt gjort. Vi ska i alla fall ta en promenad - så fint väder som det är idag! Och ikväll ska jag på middag hos min mormor. Hoppas ni också får en härlig söndag i solen!


1 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKEspadrillos

2015-04-21 / 20:17:31

 
Kolla vilka skor som kommer få pryda mina fötter i vår och sommar - ett par espadrillos från TOMS! Velat ha ett par väldigt länge men aldrig hittat några jag fallit för eller några som passat mina fötter men när jag och mamma var på stan för några helger sedan hittade jag dessa och de satt som en smäck! Roligt är det också att materialet både är mocka och "nätstickat". Mer variation liksom. Vill ni köpa dessa rekommenderar jag er dock att gå ner en storlek. Jag har i vanliga fall 38/39 men fick köpa 37,5 i dessa. Invigde de idag i sommarvärmen, riktiga pärlor. Puss!


0 KOMMENTARER . . .
. . . SHOPPINGReflection

2015-04-20 / 17:52:572 KOMMENTARER . . .
. . . BILDERBiology chemistry physics

2015-04-16 / 15:22:00

 
Oj vad hjärnan är slut nu. Skrev nämligen alla nationella prov i biologi idag och vi höll på från åtta till halv tolv ungefär. Den första delen var svårast enligt mig eftersom att tiden var så knapp, jag hann inte svara på alla frågor.. Andra och tredje delen gick dock jättebra tror jag! Hur som helst är det skönt att det är avklarat. Nu sitter jag och försöker tagga till för volleybollträningen klockan fem. Med en kopp kaffe och musik ska det nog gå trots att huvudet är trött. Hoppas ni får en fin tordag i solen!
 
Psst.. Hur gick det för er andra nior där ute på NP idag? Hade ni också biologi?


0 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKMuntliga nationella prov

2015-04-14 / 21:08:59

Fyra bilder från det senaste;
En påskoutfit med nya ponchon på / naturgodis (ASSÅ paranötterna är så goda) / nya skor inför sommaren som det kommer ett litet separat inlägg om / en bild från en vårpromenad på stranden
 
Hej hjärtan! Idag gjorde vi alla muntliga nationella prov i skolan och det är verkligen skönt att det är över. Började dessutom 11 och gick bara till klockan tre vilket var ett plus. Stack på träning efter det i alla fall och nu tittar jag igen lite YouTubevideos jag missat. Har inga sepciella måsten denna lilla tisdagskväll vilket är riktigt härligt också. Tänker mig en relativt tidig kväll så jag orkar med en lång dag i skolan imon. Puss på er!


1 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKPineapple

2015-04-10 / 12:31:54

 
Mycket mat här på bloggen men det blir ju lätt så när mat är så fotovänligt. Och man äter så ofta som jag gör. Min nya last har blivit ananas i alla fall. MMM påminner mig så mycket om sommar! Vad är er favoritfrukt?


2 KOMMENTARER . . .
. . . YUM YUMKäk

2015-04-06 / 11:30:00

 
Härlig middag som jag åt på långfredagen. Mamma hade gjort hemmagjorda revbensspjäll med grillade grönsaker på spett, sparris och klyftpotatis som var riktigt gott. Idag blir middagen lite mer vardaglig dock - pastasallad och frukt. Jag är nämligen på cup med volleybollen hela dagen. Men det är ju faktiskt väldigt roligt det också. Tagga!!


0 KOMMENTARER . . .
. . . YUM YUMCrispy nude

2015-04-05 / 15:47:00

 
Två fina vårplagg som jag nyligen införskaffat mig. En poncho med fransar i ljusaste beige och en lösstickad kofta i svart. Lika härliga båda två! Och oj vad skönt med lite tunnare material för en gångs skull. Tack våren för att du kom tillbaka i år igen.


0 KOMMENTARER . . .
. . . SHOPPINGEaster dinner

2015-04-04 / 20:28:10

 
Små harar och påskkärringar runt om i trädgårdarna. Lösgodis i mängder, prydligt lagda i gulliga påskägg. Påskmust, buffébord och olika lekar. Frågesport, släktträff och härlig musik. En fin högtid det här ändå, även fast julen och midsommaren tar första- och andraplatsen hos mig. Hoppas ni haft det fint!


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDERStripes

2015-04-03 / 20:23:06

 
Det blev en lättare lunch idag men mer behövs inte när kroppen inte mår 100%. Fortfarande sjuk alltså... Solen som strålat idag har i alla fall gett mig mer energi och fyllt hela kroppen med glädje. Våren är här på riktigt nu! Så trots att halsontet håller i sig mår jag bra i övrigt. Knäppt vad lite sol kan göra. De kommande planerarna är i alla fall att kurera mig ännu lite till så att morgondagen kan få spenderas utan förkylning. Men hörri, ha en fin påskafton så hörs vi när helgen är över!


0 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOKHuman rights

2015-04-01 / 19:56:54

 
Yttrandefrihet och andra mänskliga rättigheter som Ryssland kränker - ett arbete som vi gör i sammhällskunskapen om Amnesty och deras redovisningar. Väldigt intressant men också väldigt krävande. Har i alla fall redovisningen imon så det är snart över! Har dessutom övat tillsammans med min kusin vitamin hela dagen så det borde gå bra. Hon kom hit vid halv fyra redan så vi gjorde smoothie + mackor och satte oss direkt med plugget. Jag har precis kommit ut ur duschen nu i alla fall och ska titta på finalen av Sveriges Mästerkock. Klockan åtta på fyran! (Haha och nu är det faktiskt final. Vet att jag skrev att det var final i Biggest Loser förra veckan men tog visst lite fel... Ops)


0 KOMMENTARER . . .
. . . DAGBOK