5 om mig

2015-02-03 / 14:05:00

 
Jag tittar i princip aldrig på filmer. Någon enstaka gång på bio och kanske tre per år hemma men inte mer. Är mer en serie-människa. Blir för uttråkad för att sitta still framför en film i två timmar. I sånna fall måste jag hålla på med någonting samtidigt.
 
Apelsiner är min absoluta favoritfrukt.
 
Maj, juli och december är mina älsklingsmånader. Maj är underbart för att allting börjar blomma på riktigt då. Våren förvandlas till sommar, folk blir galadare, dagarna blir längre och solen blir varmare. Juli för att det då är som allra varmast. Sommarlov, hav, beachvolley-veckan, min födelsedag och nästan alltid bra väder dessutom. Och till sist december för att det är månaden under vintern som jag tycker är bäst. Julmyset har klivit in i alla hus och ger oss en lugn sinnesstämning. Att handla julklappar, julbaka, lyssna på julmusik, få jullov och förhoppningsvis få känna på den första snön är trots allt saker jag gärna sysselsätter mig med.
 
Mitt hår har växt otroligt snabbt och på senaste tiden. Jag har alltid haft medellångt hår innan. Vet dock inte om jag ska behålla mig längd. Antingen vill jag klippa axelkort eller spara ner till ländryggen. Långt hår till sommaren är ju lovely dock, så i sånna fall får jag nog spara det till hösten... Dessa ständiga hårproblem!
 
Framtiden min är för mig väldigt oklar. Jag har inga planer alls vilket delvis skrämmer mig lite men samtidigt får mig att bli spänd och peppad. Livet är ett äventyr. Spontanitet och magkänsla är det som skall styra tycker jag. Jag får vänta och se vad jag vill om några år helt enkelt :).


0 KOMMENTARER . . .
. . . 5 OM MIGKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback