Mina tre bästa tv-serier

2015-01-17 / 11:15:00

Jag är en tv-serieälskare in i skelettet. Jag får inte nog!! Jag ser visserligen inte på många olika tv-serier men de tre favoriterna som jag tipsar om nedan har jag sett om många gånger. Är just nu inne på min tionde gång jag tittar om Vänner och jag kommer se om alla avsnitt fler gånger än så vill jag lova. Haha... Three favorites 
 
 
1. Vänner
Detta gäng, deras lägenheter, denna stad (New York)!!! Pheobe, Joey, Chandler, Rachel, Monica och Ross bildar tillsammans världens härligaste gäng som ständigt blir kära i varandra, berättar om roliga händelser som hänt i deras liv, reser iväg till olika ställen, skämtar med varandra och hänger på caféet Central Perk där servitören Gunther jobbar, som i smyg har en enorm chrush på Rachel.
 
Jag älskar denna serie för att den är så mysig, hemtrevlig och man liksom kan kolla på vilket avsnitt som helst och inte sluta le. Det är drama i såklart men inte så överdrivet mycket och den är inte läskig heller. Har ni inte sett denna serie så se den! Och ge den några avsnitt, det första man ser kanske inte får en att fastna men jag lovar att när ni sett en säsong kommer ni aldrig kunna sluta. Kul fakta: Älskar att alla avsnitt är döpta till "The one with/The one when/The one that....." Favoritavsnittet är "The on with all the football."
 
- 10 säsonger med 25 avsnitt i varje.
- Alla avsnitt är runt 20 minuter långa.
- I huvudrollerna: Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Jennifer Aniston, Courtney Cox och David Schwimmer.
 
 
2. Gossip Girl
Jag säger ingenting mer än New York och Chuck & Blair. I denna världskända serie får man följa Serena, Blair, Eric, Nate, Dan, Vanessa, Jenny, Chuck, Rufus och Lily som lever ett lyxliv på Upper East Side (ja alla förutom Jenny, Rufus och Dan. Till en början i alla fall...). De bråkar jämt men blir också vänner jämt, de delar ex och pojkvänner, ger varandra modetips, skapar otroliga fester och hänger på de mest makalösa, hemliga klubbarna runt om på Manhattan.
 
Denna serie är för alla dramaälskare. Det är extrema dramaqueens i huvudrollerna men ändå balanseras det upp av all kärlek, vardag och tankar från karaktärerna. Personerna i Gossip Girl lever vad jag vill kalla alla tonårstjejers drömliv. Deras garderober är fullproppade med snygga kläder och allt är så lyxigt hela tiden. Kul fakta: Jag älskar att skådespelarna i huvudrollerna är så unga. Att serien handlar om tonåringar som lever ett liv som bara existerar just där, på Upper East Side i New York. Får en att drömma lite om alla dyra lägenheter och lyxiga affärer. Alla är dessutom så himla snyggt klädda i Gossip Girl och jag älskar Serenas stil!
 
- 6 säsonger med ca 20-25 i varje. Sista säsongen har dock bara 10 avsnitt.
- Alla avsnitt är runt 40 minuter långa.
- I huvudrollerna: Blake Lively, Leighton Meester, Connor Paolo, Chace Crawford, Pen Badgley, Jessica Szohr, Taylor Momsen, Ed Westwick, Matthew Settle och Kelly Rutherford.
 
 
3. The Big Bang Theory
Haha herregud, denna serien!! Tycker om den så mycket eftersom att det hela tiden händer så jobbiga saker för karaktärerna. Att ingenting går deras väg liksom. Den handlar om de fyra fysikerna Sheldon, Leonard, Howard och Raj samt deras flickvänner Bernadette och Amy + deras granne och kompis Penny. Sheldon tror att han är den smartaste människan på jorden, Leonard tycks alltid har problem med kärlekslivet, Howard är den som stöter på tjejerna medan Raj kan inte ens prata med kvinnor utan att ha druckit alhokol. Bernadette är en liten blondin med skrikig röst som alltid ser saker från den ljusa sidan och Amy är vad jag skulle kalla den typiska biologen.
 
De sju bildar i alla fall ett riktigt mysigt gäng som ofta äter på Cheesecake Factory där Penny jobbar, har spelkvällar mitt i veckan, hittar på nya uppfinningar, skriver kontrakt och fangirlar över comic books. Alltså serietidningar. En årlig tradition är att åka till Comic Con och så fort de får tillfälle går de ner till gemensamma kompisens Stewarts seriebutik och tittar in nyheterna på tidningshyllan. Kul fakta: Den utspelar sig faktiskt inte i New York, utan på västkusten, i LA. Dessutom handlar denna serien bara om humor och skoj, jag ser faktiskt ingen som helst drama eller spänning med den men den är ändå riktigt mysig och väldigt annorlunda från många andra serier.
 
- 10 säsonger med ca 17-25 avsnitt i varje.
- Alla avsnitt är runt 20 minuter långa.
- I huvudrollerna: Jim Parsons, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Melissa Rauch, Mayim Bialik och Kaley Cuoco-Sweeting.


0 KOMMENTARER . . .
. . .Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback