FLORENCE & PISA

2015-10-31 / 10:48:15

 
Nästsista stoppet i Toscana för oss var Florens - en stad jag hört mycket bra om sedan innan. Staden levde verkligen upp till sina förväntningar då det fanns många gränder, fina restauranger, många butiker, vackra torg och flera duktiga gatumusikanter överallt. Florens var betydligt mindre än Rom vilket gjorde staden lite mer pittoresk och mysig och även fast Rom hade sin charm var Florens ändå lite charmigare. Det enda negativa med Florens var att det inte fanns lika mycket att göra där som det fanns i Rom.. I Florens fanns visserligen museum och kyrkor att gå in i men det var ingenting som vi kände att oj det måste vi verkligen göra. Visst, man kunde gå runt i butiker osv men kanske inte tre dagar i rad. Sista dagen åkte vi faktiskt bort från den kokheta staden och gick till utkanten av den och badade och solade vilket var ett mycket bra beslut förutom resultatet som var brända ben ;)
 
Anyways, Florens får + för den goda maten och de mysiga gatorna men - för många turister (precis som i Rom)!
 
Sista dagen spenderade vi i Pisa som var en gullig stad! Vi tittade på det lutande tornet och åt god lunch för att sedan flyga hem mot Sverige.
 
Summan av kardemumman blir: Italien var underbart och jag vill absolut åka tillbaka dit någon gång.
 
(Jag vet att min uppdatering är värdelös men det blir lätt så nu när jag försöker få ihop skola, vänner, volleyboll och blogg. Speciellt nu, med gymnasiestarten, har det varit knappt med tid men jag försöker verkligen skriva så fort jag hinner. Dock händer så mycket annat roligt att jag knappt har lust att sitta framför datorn. Well well, puss och kram på er!!)


0 KOMMENTARER . . .
. . . BILDERKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback